Zwembaden


A&S Zwembaden plaatst niet alleen uw zwembad op een foutloze manier, maar creëert ook meteen een oase van elegantie en gezelligheid in uw tuin. Een zorgvuldige afwerking en nauwe contacten met ervaren tuinmannen zorgen voor een luxe-landschap rond het water. Wilt u een zwembad kopen in Herentals en omstreken, dan kunt u dus op mij rekenen voor een totaalproject, van offerte tot afwerking. 

Plaatsing en afwerking

De plaatsing en afwerking van uw zwembad en de omgeving errond gaan bij A&S Zwembaden hand in hand. Maak een keuze uit het ruime aanbod hout en boordstenen en geniet van een perfect afgewerkte tuin. 

Onderhoud zwembad 

Na de plaatsing van uw zwembad kunt u bij mij terecht voor het onderhoud en de waterbehandeling. Bogend op de juiste apparatuur en mijn jarenlange ervaring help ik u met lekdetectie en alle nodige herstellingen aan het zwembad.

Verwarming 

Verwarming in het zwembad is het toppunt van luxe in de tuin. Bij A&S Zwembaden vindt u verschillende milieuvriendelijke systemen die uw nagelnieuwe zwembad probleemloos opwarmen. Ontdek het volledige aanbod op de daarvoor bestemde webpagina. 

Neem gerust een kijkje op de overige pagina’s van deze website of neem contact met mij op als u een zwembad wilt kopen in Herentals en ver daarbuiten. U kunt steeds rekenen op deskundig advies en een gratis offerte.