Onderhoud


KWALITEIT TIJDENS

ÉN NA DE INSTALLATIE

Een professionele zorg voor uw zwembad is uw garantie voor een langere levensduur en een optimale waterkwaliteit. Gelukkig vindt u bij A&S Zwembaden alle producten en materiaal die u nodig heeft om zelf de kwaliteit van uw bad te vrijwaren. 

Bovendien sta ik klaar om u bij te staan met uw zwembad onderhoud in Herentals en omstreken. A&S Zwembaden staat u bij met raad en daad De geschikte producten en apparatuur vindt u in de winkel van A&S Zwembaden, maar ook voor bijstand kunt u bij mij terecht. 

Schakel mij in voor professioneel advies over de chloor- en pH-waarde van uw water of voor de plaatsing van het juiste filtersysteem. Voor het reinigen van uw zwembad kunt u rekenen op de stofzuigers van A&S Zwembaden, terwijl hardnekkig vuil of kalkaanslag een andere aanpak vereist. 

Neem contact op en ontdek de juiste methode voor uw zwembad!


Onderhoud en herstellingen

Met A&S Zwembaden mik ik steeds op de hoogste kwaliteit, zowel voor de installatie als voor het onderhoud van uw zwembad.

U kunt dan ook een beroep op me doen voor een deskundig onderhoud van uw zwembad, een zorgvuldige lekdetectie of voor eventuele herstellingen. Neem contact met mij op via de gegevens op deze website en schakel mij in voor een professioneel onderhoud. 

A&S Zwembaden staat garant voor kwaliteit, tijdens én na de installatie!