Plaatsing

& Afwerking


Als de graafwerken zijn afgerond, gaat A&S Zwembaden aan de slag om uw zwembad te plaatsen. Daarna is het tijd voor de afwerking: uw zwembad wordt ge├»ntegreerd in een totaalconcept, waarbij water en omgeving perfect op elkaar inspelen. Neem contact met mij op en ontdek de mogelijkheden! 

De plaatsing van

uw droomzwembad

Hoe uw droomzwembad er ook uit mag zien, A&S Zwembaden heeft de geschikte techniek klaar om uw zwembad te plaatsen in Herentals en omstreken. Zowel monoblocks van de meest gerenommeerde merken als bouwkundige zwembaden op maat behoren tot de mogelijkheden. Aangezien ik de voorbereidende graafwerken persoonlijk heb overzien, is ook een foutloze plaatsing van uw bad steeds een gegeven. 

Een waterlandschap

in uw achtertuin 

De perfecte afwerking van uw zwembad is al even essentieel als een foutloze installatie. Daarom kunt u bij A&S Zwembaden terecht voor alle toebehoren die uw bad omtoveren tot een waar zwemparadijs. Uiteraard verlies ik ook het esthetische aspect niet uit het oog. De juiste klinkers, tegels of houtsoorten kaderen het zwembad en nodigen uit tot een verfrissende duik. Bovendien word ik bijgestaan door ervaren tuinexperten die uw achtertuin tot in de puntjes afwerken. 

Neem contact op met mij via de contactpagina op deze website. De weg naar uw droomzwembad begint bij A&S Zwembaden!