Verwarming


EEN LUXE-OPLOSSING

VOOR UW ZWEMBAD

Milieuvriendelijke zwembadverwarming in Herental

Werk het zwemparadijs in uw achtertuin tot in de puntjes af met een kwalitatieve zwembadverwarming. In Herentals en omstreken kunt u daarvoor een beroep doen op A&S Zwembaden. Hier vindt u alleen de beste systemen van enkele grote merken, die uw water op efficiënte en milieuvriendelijke wijze opwarmen. Neem contact met mij op via de gegevens op deze site en ontdek het beste systeem voor uw zwembad. 

De zwembadverwarming van A&S Zwembaden

A&S Zwembaden is gespecialiseerd in groene systemen die zo efficiënt mogelijk omspringen met de opgewekte energie. Denk maar aan een warmtewisselaar, aangesloten op een cv-ketel of warmtepomp, die de elders opgewekte energie als het ware recycleert. Ook zonnepanelen zijn nog steeds een interessante keuze voor uw zwembadverwarming. De milieuvriendelijke warmtepompen van A&S Zwembaden nemen warmte op uit de lucht. Hier kies ik resoluut voor de producten van Duratech, een topmerk dat milieubewustzijn en kwaliteit combineert in al zijn apparaten.

Neem contact op!

A&S Zwembaden heeft een oplossing klaar voor uw volledige project: van offerte en graafwerken tot afwerking en verwarming. Voor meer informatie over mijn diensten kunt u contact opnemen via de gegevens op deze website. Bel me op of vul het contactformulier in voor inlichtingen of een vrijblijvende offerte.