Waterbehandeling


HOU UW WATERKWALITEIT

OP PEIL

De kwaliteit van het water is een essentiële voorwaarde voor optimaal zwemcomfort. Zowel de pH-waarde als de hoeveelheid chloor in het zwembad moeten aan strenge eisen voldoen om de waterkwaliteit op peil te houden. A&S Zwembaden kan u daarbij helpen. Schakel mij in voor uw waterbehandeling in Herentals en omgeving!

De juiste waarden voor uw water

Om een optimale werking van uw chloortabletten te garanderen en om irritatie van de huid te voorkomen, moet de pH-waarde van uw water zich tussen 7,2 en 7,6 bevinden. Met de juiste producten – die vindt u bij A&S Zwembaden! – kunt u schommelingen in de pH-waarde opvangen en de geschikte zuurtegraad bereiken.

Het chloor in uw water heeft dan weer de functie om aanwezige bacteriën in het water te doden. Een te hoge chloorwaarde kan echter irritatie veroorzaken aan de ogen. A&S Zwembaden geeft u advies over de ideale waarden en mikt op het beste evenwicht voor uw bad.

Mijn werkwijze voor uw waterbehandeling

A&S Zwembaden begint uw waterbehandeling in Herentals en omgeving steeds op dezelfde manier. Met een mobiel computerlabo wordt de kwaliteit van uw water eerst zorgvuldig getest, om pas daarna tot actie over te gaan. Zo laat ik niets aan het toeval over en bent u steeds op de hoogte van uw waterkwaliteit.

Op basis van de testresultaten grijp ik in om te hoge of te lage waarden terug in evenwicht te brengen. Dat doe ik steeds met de juiste producten die u ook kan vinden in de winkel van A&S Zwembaden. Neem contact met me op voor meer informatie of voor een professionele waterbehandeling.